Soundhealing met klankschalen

Een heerlijke soundhealing sessie met Tibetaanse klankschalen. De frequenties van de klankschalen zorgen voor een diepe ontspanning en innerlijke rust. De trillingen zorgen ervoor dat stukken worden  losgetrild wat zorgt voor een diepe ontspannen reiniging van de chakra's. De frequentie van de schalen zetten ook het zelfhelend vermogen aan het werk. Ook wanneer u tijdens de sessie in slaap valt doen de klanken hun werk. 

 

De huidige tijd vergt veel van mensen. Het combineren van werk, studie en sociaal leven of mantelzorg en daarbovenop de voortdurende stress door diverse crises. Piekeren over geld en baan zorgen ervoor dat veel mensen tegen een overspannenheid aanzitten. Misschien dat u langzaam en ongemerkt richting een burn-out glijd. De geestelijke reserves zijn uitgeput en lichaam en geest herstellen zich niet meer.

 

Soundhealing werkt herstellend.

Klank werkt herstellend en verbindend. Soundhealing is bij uitstek geschikt om de diepere lagen van jezelf weer te bereiken. Soundhealing zorgt ervoor dat u weer contact krijgt met uw Ziel, de kern, dat deel van uzelf waar uw levensenergie vandaan komt.

 

Soundhealing is niets hoeven of moeten. Alleen maar ondergaan, ontspannen en ervaren. Via soundhealing gaat u uit uw hoofd en gedachten terug naar uw hart en naar uw oorsprong.

Drijven in een zee van rust waar vergeten herinneringen boven komen en vastzittende emoties zich roeren of loskomen door klanken.